Politică de confidențialitate


Societatea Idelis Management SRL cu sediul social în str. Parfumului nr. 23, casa nr. 3, et. 1, Orașul Bragadiru, județul Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului cu J23/64/2019, cod de identificare fiscală 33806541.

Aici vei găsi toate informatiile necesare despre ce facem noi cu datele tale.

Ne poți scrie oricând la adresa de e-mail [email protected] pentru a afla mai multe informații despre datele tale.

Ce date colectăm de la tine?

Date de contact (nume, prenume, e-mail, nr. de telefon)

Date financiare (în cazul în care faci o achiziție de la noi)

Alte date care te identifică (cookie-uri si informatii din traficul de server )


Ce sunt informațiile din traficul de server?

Atunci când vizitezi un site web, dezvăluiți anumite informații: adresa IP, ora vizitei, websiteul din care ai venit atunci când ai accesat websiteul nostru etc. idelis.ro, ca si alte websiteuri, înregistrează această informație pentru a putea personaliza conținutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe îndreptate împotriva capacităților sale tehnologice sau pentru a urmări, de-a lungul timpului, traficul înregistrat pe website și paginile cele mai accesate de către cititorii săi, pentru îmbunătățirea conținutului websiteului.

Ce facem cu datele care le colectăm?

În general folosim datele tale pentru ați răspunde la solicitari, pentru ați transmite documentele de plata sau contracte.

Pentru a te informa despre actualizările efectuate pentru platforma WordPress și eventualele măsuri de securitate aplicate.

Care e motivul pentru care le colectăm?

În cazul datelor de contact ne bazăm pe interesul tau legitim, care reiese din solicitarea făcută către noi.

Pentru datele financiare, avem o obligație legală să îți prelucrăm aceste date atunci când faci o achiziție de la noi.

Cât stocam datele?

Dacă doar ți-am răspuns la solicitare fără ca între noi să intervină un contract, datele tale vor fi stocate 6 luni.

Dacă am semnat un contract, îți stocăm datele pe perioada valabilitati contractului, cât și o perioada dupa (perioada legala obligatorie) necesara pentru a face dovada contractului.

Dacă ne-ai plătit, datele financiare trebuie păstrate pe o perioada de minim 10 ani.

Cine mai are acces la datele tale?

Putem dezvălui datele tale personale (descrise mai sus) în următoarele condiții:

  • ne soliciți expres aceasta sau autorizezi expres dezvăluirea;
  • informațiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de perchezitie, a unei citatii sau a unei hotarari judecatoresti), a impune un acord pe care il avem cu tine sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta sau drepturile, proprietatea sau siguranta angajatilor nostri sau a altora;
  • informațiile sunt furnizate agenților noștri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care îndeplinesc functii in numele nostru;
  • în cazul in care vorbim despre abordarea unor urgente sau a unor cazuri de forta majora sau in cazul in care dezvaluirea este necesara pentru a solutiona litigiile, revendicarile sau persoanele care detin un interes legal sau benefic.

Ce drepturi ai?

Ne poți solicitita pe adresa [email protected] o copie a tuturor datelor personale colectate de noi, precum și in cazul în care dorești să îți transmitem, informații despre datele personale colectate de la tine.

Ne poți solicitita pe adresa [email protected] actualizarea datelor personale colectate de la tine.

Ne poți solicitita pe adresa [email protected] ștergerea datelor personale colectate de la tine.

Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

De asemenea puteți consulta pagina de Termeni și condiții.
De asemenea puteți consulta Politica de cookies.

Contactează-ne