Termeni și condiții


Datorită inovațiilor tehnologice și schimbărilor legislative, acest document va fi revizuit, din când în când. Prin urmare, le solicităm utilizatorilor să ia cunoștință de acest document – Termeni și Condiții de Utilizare – înainte de fiecare vizită, pentru a fi la curent cu toate schimbările si amendamentele apărute.

Site-ul idelis.ro, este detinut și administrat de societatea Idelis Management SRL, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 33806541, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/64/2019, cu sediul social în str. Parfumului nr. 23, casa nr. 3, et. 1, orașul Bragadiru, județul Ilfov, Tel.: 0371 60 23 13; E-mail: [email protected].

Navigarea pe site-ul idelis.ro, echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

Societatea Idelis Management SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între idelis.ro si Utilizator, se vor aplica Termenii si condițiile valabile la momentul interacțiunii.

Definiții:

Site – reprezinta pagina de internet aparținând Idelis Management SRL, care se afla la adresa www.idelis.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / afisate online.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul idelis.ro.

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc si constituie “continutul” site-ului idelis.ro care este proprietatea companiei Idelis Management SRL. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului idelis.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. idelis.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.idelis.ro.

DESCRIERE SITE

idelis.ro este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Idelis Management SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului idelis.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Idelis Management SRL.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, transmiterii de mesaje, intocmirea de rapoarte. Idelis Management SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de inscriere. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Societatea Idelis Management SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Societatea Idelis Management SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Societatea Idelis Management SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Societatea Idelis Management SRL nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.idelis.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la societatea Idelis Management SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.idelis.ro. Idelis Management SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.idelis.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.idelis.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

De asemenea puteți consulta Politica noastra de Confidențialitate.
De asemenea puteți consulta Politica de cookies.

Contactează-ne