Idelis

[minti_headline font=”font-special” size=”fontsize-xxxl” color=”#f4f130″ transform=”transform-uppercase” align=”align-left” margin=”0″]achizitii publice[/minti_headline][minti_headline type=”h3″ size=”fontsize-m” color=”#000000″ weight=”fontweight-400″ align=”align-left”]Începând cu luna aprilie 2016 organizăm workshop-uri cu privire la regulile de bună practică și noutățile din domeniul achizițiilor publice.
Ne concentrăm pe soluții la problemele din sistemul de achiziții publice. Abordăm noul pachet legislativ din domeniul achizițiilor publice prin prisma unei experiențe de peste 12 ani în management de proiect.
[/minti_headline][minti_button link=”http://idelis.ro/seminar_ap/” color=”color-4″ size=”medium”]Vezi cursuri[/minti_button]
[minti_headline type=”h2″ size=”fontsize-l” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Evenimente[/minti_headline][minti_divider style=”5″ margin=”0 0 0 0″]
[minti_carousel]
2016-04-21 14.52.33Conferința Aquatica Experience, JW Marriott, București

21 Aprilie 2016

În data de 21.04.2016, la Hotelul JW Marrott, s-a desfășurat Conferința ”Aquatica Experience”. Gazda și moderatorul evenimentului a fost Daniela Marișcu, Partener Aquatica Experience.

Constantin Armașu a răspuns invitației organizatorilor și vorbit celor prezenți despre sursele de finanțare destinate turismului balnear și de agrement. Unul dintre speakerii evenimentului a fost Mru Patel în calitate de reprezentant al unui fond de investiții.

Click aici pentru mai multe informații.

safe_imageWorkshop achizitii publice, MFE – AM POC, București

14 Aprilie 2016

În data de 14.04.2016, la sediul Ministerului Fondurilor Europene, s-a desfășurat workshop-ului ”Achiziții publice. Noutăți și reguli de bună practică”.

Evenimentul a fost realizat de către AM POC cu sprijinul Idelis Management.

În cadrul workshop-ului, Constantin Armașu a susținut secțiunea Noutăți în achiziții publice și Greșeli frecvente. Reguli de bună practică în domeniul achizițiilor publice.

Click aici pentru mai multe informații.

12998335_963019957086561_4122869125699238289_oConferința Afaceri.ro, Constanța

30 Martie 2016

La data de 30 martie 2016, la Universitatea Ovidius din Constanța, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței Afaceri.ro Constanța.

Constantin Armașu, a susținut în cadrul Conferinței Afaceri.ro organizată de Arhipelago Interactive, secțiunea ”Noutăți în achiziții publice”.

Agenda secțiunii ”Noutăți în achiziții publice” poate fi consultată aici.

Programul evenimentului Afaceri.ro Constanța poate fi consulat aici.

[/minti_carousel]
[minti_headline type=”h3″ font=”font-special” size=”fontsize-xl” weight=”fontweight-700″ lineheight=”lh-16″ transform=”transform-uppercase”]Experiența echipei noastre[/minti_headline][minti_headline type=”h2″ size=”fontsize-l” weight=”fontweight-500″ lineheight=”lh-16″ margin=”0 0 40px 0″]Peste 300 de proiecte de investiții în infrastructura privată sau publică
Peste 30 de proiecte de infrastructură mare (peste 20 de milioane de euro)
Valoarea cumulată a proiectelor realizate depășește 500 de milioane euro
Fiecare consultant are peste 12 ani de experiență în domeniul investițiilor în infrastructură[/minti_headline]

[minti_button link=”http://idelis.ro/despre-noi/” size=”large” target=”_self” lightbox=”false” color=”color-6″ icon=””]Cine suntem[/minti_button] [minti_button link=”http://idelis.ro/pages/contact-3/” size=”large” target=”_self” lightbox=”false” color=”color-7″ icon=””]Contact[/minti_button]

[minti_headline type=”div” font=”font-special” color=”#999999″ weight=”fontweight-700″ lineheight=”lh-16″ transform=”transform-uppercase” align=”align-left”]despre noi[/minti_headline][minti_headline type=”h3″ font=”font-special” size=”fontsize-xl” color=”#000000″ weight=”fontweight-700″ lineheight=”lh-16″ transform=”transform-uppercase” align=”align-left”]Serviciile noastre[/minti_headline][minti_divider style=”5″ margin=”10px 0 25px 0″]
  • Analiza cost-beneficiu pentru proiecte de infrastructură
  • Documentații de finanțare
  • Cursuri și workshop-uri
  • Achiziții publice
  • Management de proiect

Avem o experiență îndelungată și relevantă în realizarea de analize cost-beneficiu pentru proiecte de infrastructură de transport, infrastructură de mediu, infrastructură de turism, infrastructură de patrimoniu cultural și istoric, infrastructură portuară, infrastructură telecom.

De asemenea, consultanții noștri au realizat analize cost-beneficiu pentru proiecte de valori mari (peste 20 milioane de euro) și pentru proiecte de investiții care au avut asistență JASPERS (infrastructură de transport, infrastructură de mediu, infrastructură portuară, infrastructură telecom).

Echipa noastră de consultanți a consiliat clienți publici si privati începând cu anul 2001. Serviciile noastre de management de proiect constau in:

  • Asistenţă pentru efectuarea achiziţiilor din cadrul proiectului;
  • Asistenţă pentru derularea contractului de execuţie a lucrărilor;
  • Întocmirea cererilor de rambursare aferente plăţilor din proiect
  • Întocmirea rapoartelor de progres trimestriale, a actelor adiţionale şi a notificărilor
  • Elaborarea conţinutului informativ al materialelor publicitare din cadrul proiectului

Lucrăm cu firme private care au nevoie de mai multi bani pentru creșterea veniturilor si extinderea activității.
Statisticile spun ca majoritatea start-up-urilor si a firmelor in primii ani de activitate dau faliment si/sau dau afara angajații deoarece nu au acces la bani. De obicei, aceste firme nu știu să obțină bani decât din credite bancare.
În prezent, există consultanți care realizează documentații pentru obținerea de fonduri nerambursabile, dar oferă servicii scumpe și au o experiență limitată. Spre deosebire de aceste firme, avem experiență relevantă în evaluarea documentației de finanțare, deci cunoaștem modul de gândire a finanțatorului atunci când verifică documentele primite.
Mai concret, verificăm conformitatea și eligibilitatea firmei, dar și a activității pentru a confirma dacă proiectul poate obține finanțare.  După această verificare, clientul decide dacă vrea să își crească veniturile și să își extindă activitatea cu bani de la bănci sau preferă să îi oferim servicii pentru a obține bani nerambursabili.
Activitatea este detaliată in etape simple, iar informațiile sunt structurate astfel încât clientul știe cu claritate unde se află in călătoria începută împreună. Anticipam problemele şi depășim provocările generate de proiecte.

[minti_headline type=”h2″ size=”fontsize-l” weight=”fontweight-700″ align=”align-left” margin=”0 0 10px 0″]Domenii de expertiza[/minti_headline]

în care consultanții noștri au implementat cu succes proiecte

[minti_divider style=”5″ margin=”0 0 0 0″]
[minti_iconbox icon=”sl-star” style=”2″ iconcolor=”greyscale” title=”Infrastructura de transport” textcolor=”dark”]Rețele de drumuri urbane, drumuri județene, poduri, șosele ocolitoare. Porturi și infrastructură portuară.[/minti_iconbox][minti_spacer height=”10″][minti_iconbox icon=”sl-star” style=”2″ iconcolor=”greyscale” title=”Telecomunicatii” textcolor=”dark”]Rețele de internet broadband și telefonie.[/minti_iconbox][minti_spacer height=”10″][minti_iconbox icon=”sl-star” style=”2″ iconcolor=”greyscale” title=”Apa Canalizare” textcolor=”dark”]Retele de apa-canalizare si statii de epurare[/minti_iconbox][minti_spacer height=”10″]
[minti_iconbox icon=”sl-star” style=”2″ iconcolor=”greyscale” title=”Energie” textcolor=”dark”]Resurse regenerabile și eficiență energetică.[/minti_iconbox][minti_spacer height=”10″][minti_iconbox icon=”sl-star” style=”2″ iconcolor=”greyscale” title=”Mediu” textcolor=”dark”]Termoficare/Încălzire urbană. Infrastructură pentru colectare și sortare deșeuri municipale.[/minti_iconbox][minti_spacer height=”10″][minti_iconbox icon=”sl-star” style=”2″ iconcolor=”greyscale” title=”Alte domenii” textcolor=”dark”]Industrie alimentară. Producție și servicii. Infrastructura de afaceri. Infrastructură de turism. Parcuri industriale.[/minti_iconbox]
[minti_headline font=”font-special” size=”fontsize-xl” weight=”fontweight-800″ margin=”20px 0 20px 0″]Ultimele stiri[/minti_headline][minti_recentposts posts=”10″]
Contactează-ne